tweets van de winkeliers

facebook likes

Kunstig Kitschwerk is de kleurigste winkel van Kampen. Wil je nou eens wat anders, origineel en bijzonder en toch ook betaalbaar, kom dan eens kijken.
Leuke hippe tassen van oa. Zebra en de Kunstboer, te gekke luiertassen en fietstassen van Mexicaans tafelzeil van Mixmamas, servies uit Mexico en van Babette Harms, heel veel lampen en de hippe hertenkoppen en vogelhuisjes van MIHo, heel veel orininele kaarten ( want dat blijft toch leuk om een persoonlijk kaartje op de mat te vinden )
Je vindt het allemaal op het meest roze hoekje van de Geerstraat !
Pas in de collectie zijn de rokjes van Zand Amsterdam voor dames. De band bestaat uit allemaal drukkertjes, dus past altijd van maat 32 tot 42. Ze zijn aan twee kanten draagbaar en er is er geen een hetzelfde. Hoe leuk is dat ! Helemaal Kunstig Kitschwerk dus.
Hou je van leuke trommels, dan is het blik van Froy & Dind helemaal iets voor jou. Er is een ruime keuze.
Ook voor kraamkadootjes kan je hier terecht. Heel speciaal zijn de kleertjes van Smafolk en Lipfish uit Scandinavië gemaakt van biologisch katoen met grappige prints. Nieuw uit ons eigen landje : Josjes Closet met grappige fabeldieren in pittige kleuren. Heel veel gave boeken van geboorte tot opvoedtips, muziekdoosjes, slabbetjes en allerlei lollige kleine dingen. Je slaagt altijd !
Er zijn ook veel artikelen die gemaakt worden door kunstenaars, mensen met een verstandelijke beperking en liefst ook fairtrade. Wij houden van dingen met een verhaal ! Kom eens kijken op nummer 19 en wordt vanzelf blij van al die kleurtjes !
thumb logo kunst
Geerstraat 19
8261 HL Kampen
038-3321635
www.kunstigkitschwerk.nl

www.twitter.com/kunistigkitsch

het laatste nieuws

Veel vreemde figuren bij Kunstig KitschwerkIn de etalage van de leukste winkel van Kampen is een groot bos waar veel verschillende dieren te vinden zijn. Ze geven allemaal licht op hun eigen manier. De dinosaurussen kijken wat gevaarlijk, maar ze doen niks hoor. Het konijntje zit er rustig naast, en ook de eekhoorn en het hertje hebben niets te vrezen.
Er groeien allerlei kleuren paddestoelen tussendoor, en wie goed kijkt ziet ook wat vogelspinnen zitten…..

 


De winkel op de kop !De winkel zit midden in een metamorfose. Er is een prachtige collectie
binnen van draad wandrekken en manden in lieve pastelkleuren.
Bijpassende fotolijstjes, vogels, hartjes, engelen van blik, alles in
een romantisch nostalgische stijl. En heel betaalbaar...Natuurlijk worden

Lees meer...

heel veel avondvierdaagse spulletjesWil je geen snoep geven, maar wel iets leuks en vooral heel
betaalbaars ? Kom dan even kijken wat wij aan touwtjes hebben gehangen !
Wat dacht je van nepkauwgum... al voor 80 cent :-)
>
>>
>
>